top of page
Emotieve Coaching

 

 

 

Duurzame resultaten

Je mag van mij een werkende aanpak verwachten, maar ik verwacht ook wat van jou. 

Namelijk dat je de bereidheid hebt om naar binnen te gaan. Dan gaan we samen kijken wat we bij jou tegen komen. Door te gaan kijken naar onverwerkte zaken, kunnen we duurzame resultaten behalen. We doen aan probleemoplossing en niet aan symptoombestrijding. Zodat jij weer jezelf kunt gaan zijn!

Mijn visie

 

Mijn visie op burn-out herstel heb ik vertaald in een krachtig emotief coachingsprogramma: Eén op één begeleiding op maat ondersteund door oefeningen en praktische tools welke de fases van je herstel volgen. 

Na een kennismakingsgesprek gaan we aan de slag.

Tijdens het emotieve coaching traject met mij:

  • Krijg je ruimte in je hoofd en leer je je lichaam weer ontspannen zodat je in verbinding met je zelf kunt komen;

  • Kun je inzicht krijgen hoe vroegkinderlijke ervaringen impact hebben op je leven.

  • We gaan kijken naar hoe je er mag 'zijn' en hoe je je van daaruit verbindt met anderen, waarbij je vastzittende emoties kunt doorvoelen;

  • Letterlijk doorbreek je patronen die niet meer vóór je werken;

  • Leer je krachtige verbinding te leggen tussen je hoofd en buik: wat zijn jouw signalen? Wat zegt je lichaam? Waar word je van binnen blij van? 

Deze persoonlijke transformatie leidt tot minder stress en het voorkomen van een burn-out. Maar ook tot gezonder werken, een gelukkiger leven. 

Wat maakt mijn aanpak anders?

  • Ik ben ervaringsdeskundige én gespecialiseerd in het onderwerp burn-out

  • Ik werk met vroegkinderlijke ervaringen.

  • De 1 op 1 emotieve coaching wordt ondersteund door een online leeromgeving. Met daarin: Een verscheidenheid aan oefeningen (ontspanning, ademhaling, inzicht, praktische tips) en een praktische verdieping op de belangrijkste onderwerpen (zoals grenzen, doorbreken van patronen, levensstijl & hormonen, en 'hoe mag ik er 'zijn' in mijn leven?'). 

  • Sessies zijn op maat en toegespitst op jou als persoon en jouw unieke gevoelswereld. Na elke sessie krijg je oefeningen per mail zodat je thuis kunt toepassen wat je geleerd hebt en het altijd terug kunt lezen. 

  • Coaching is mogelijk vanuit iedere plek online en live.

Ik volg jou

Elke persoon is uniek en heeft een eigen gevoelswereld. Er is geen ander zoals jij. Binnen de begeleiding werken we op het niveau van je lichaam, hoofd en buik. Ieder heeft een eigen uniek gevoelssysteem. Doordat ik deze volg kun jij ervaringen verankeren en de inzichten die je verkrijgt meteen toetsen jouw dagelijks leven.

“Luister naar je buikgevoel en volg je hart”


Wat mij inspireert is dat ik je mag volgen in dit herstelproces en mee mag maken hoe je bewuster in het leven gaat staan. Waardoor jij je stress gaat loslaten en weer ontspannen en gelukkig in je leven gaat staan. Vanuit deze positieve mindset en een gebalanceerd energieniveau kun je dan bewust keuzes gaan maken die staan voor wat jij wilt.

Bedankt! Bericht verzonden.

bottom of page